Захисти червень

Щиро вітаємо випускників із успішним захистом кваліфікаційних робіт спеціальності «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза»!

Успішно завершено останній етап навчання в університеті на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Екзаменаційна комісія у складі голови - завідувача сектору економічних досліджень Інституту сільського господарства Степу НААН Кернасюка Юрія Валентиновича та членів: к.т.н., доц. Тихого Андрія Анатолійовича, декана економічного факультету, д.е.н., проф. Шалімової Наталії Станіславівни;завідувача кафедри аудиту, обліку та оподаткування, к.е.н., проф. Магопець Олени Анатоліївни; к.е.н., доц. кафедри аудиту, обліку та оподаткування, Фоміної Тетяни Володимирівни; Цандекової Лариси Євгенієвни – начальника інформаційно-аналітичного відділу Комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» Кропивницької міської ради та секретаря, к.е.н., доц., асистент кафедри аудиту, обліку та оподаткування Юрченко Оксани Володимирівни, дійшла висновку, що кваліфікаційні роботи здобувачів виконані на високому науковому та методичному рівні, здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання членів екзаменаційної комісії.

Здобувачами були представлені результати наполегливої праці протягом усього періоду навчання під керівництвом викладачів кафедри. Під час доповідей здобувачі висвітлили актуальні проблеми у сфері методики аудиту та практики надання аудиторських послуг, здійснення державного фінансового контролю.

Захист кваліфікаційних робіт відбувався в змішаному форматі: традиційному, з присутністю здобувачів, і в режимі он-лайн.

Екзаменаційною комісією особливо цікавими були відмічені наступні роботи:

  • Цехмістера Євгенія Володимировича на тему: «Організація і методика виконання завдань з аудиту розрахунків з бюджетом за податком на додану вартість»
  • Тарана Андрія Миколайовича на тему: «Особливості здійснення державного фінансового контролю в закладах охорони здоров’я»
  • Єрьоменка Віктора Петровича на тему: «Організація і методика оцінки стану розрахунків з податку на додану вартість під час виконання узгоджених процедур».

Зазначені здобувачі отримали оцінки відмінно та отримають дипломи з відзнакою.

Під час попереднього обговорення підсумків захисту, голова і члени ЕК зійшлися у думці що результати захисту кваліфікаційних робіт вселяють оптимізм і свідчать про те, що здобувачі і викладачі певною мірою пристосувалися до роботи у складних умовах сьогодення. Всі роботи мали прикладний характер та виконувались на матеріалах діючих підприємств і установ різних форм власності Кіровоградської області.  

Від щирого серця вітаємо усіх здобувачів та бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, нових досягнень та успішного працевлаштування за фахом!

 Бажаємо успіхів, професійної реалізації та здобутків задля перемоги та добробуту нашої країни!

© 2024 KNTU