Зустріч із економістом

Здобувачі вищої освіти нашої кафедри долучилися до зустрічі із відомим українським та білоруським економістом, автором численних книг про економіку та реформи у пострадянських країнах, Ярославом Романчуком. Він є автором понад 6500 публікацій на економічну тему у різних друкованих та електронних виданнях Білорусі, України, Польщі, США та інших країн. Автор 13 книг з економіки, реформ, транзиту від держплану до вільного ринку.

Мета даного заходу – презентація нової книги Ярослава Романчука "Новий Захід. Українська мрія", де розглядаються теоретичні дефекти в економічних моделях та програмах міжнародних організацій, які пропонувалися таким перехідним країнам як Україна та незмінно призводили до провалів реформ. Дана книга представляє системний погляд на сучасний стан економіки України, економічні реформи в країні, перспективи розвитку та шляхи подолання негативних наслідків в економіці.

Проведена зустріч була корисною як студентству, так і академічній спільноті економічного факультету – живе спілкування з відомим економістом може бути суттєвим поштовхом до саморозвитку, допоможе краще розуміти економічні процеси, може навчити багато чому корисному, що сприятиме особистому та професійному розвитку.

© 2024 KNTU