Міжнародна Наукова Конференція «Економічний та соціальний вплив конфліктів на сучасний світ»

Науково-педагогічний персонал кафедри прийняв активну участь в організації та роботі Міжнародної Наукової Конференції «Економічний та соціальний вплив конфліктів на сучасний світ» https://sites.google.com/mazovia.edu.pl/konferencja-ekonomia-24

З привітальним словом до учасників виступив ректор ЦНТУ Володимир КРОПІВНИЙ, оскільки наш університет став співорганізатором даного наукового заходу, що є черговим важливим кроком в поглиблені взаємодії науковців України та ЄС.

Доповіді учасників були надзвичайно актуальними, висвітлювали аналіз сучасних наслідків військових подій в Україні, історичний світовий досвід та перспективи відновлення всіх аспектів життя українців https://drive.google.com/file/d/1E2TPjGCH8yZEo9SCHnAK26z9WIji6DU6/view?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0G76UP84jXlx5RP87TfyoKvtRj0ogvM86CcEKEr1NqoLTL2XmXHauKxEg_aem_AWqjZ3I5rP4iaIT6KtuFmm-9W9N8GY-sDG7sRU0LzeSzjTRCXJQoc2aHT9tCuL3mmt-3Td3uo0tIyafyFI34tzVE

Одним з трьох головних доповідачей була Наталія ШАЛІМОВА – декан ЕФ та професор нашої кафедри. Із доповіддю виступила доцент кафедри Ольга ПУГАЧЕНКО. Доцент кафедри Олександр ГАЙ є членом оргкомітету.

Дякуємо Науковому комітету конференції, зокрема Галині КУЗЬМЕНКО (к.е.н., доцент, заслужений економіст України, кавалер ордена княгині Ольги, член Ради стейкхолдерів ЕФ ЦНТУ), організаторам та учасникам за проведення такого цікавого та корисного заходу!

© 2024 KNTU