Підвищення кваліфікації НПП в кофаундинговій IT-компанії Genesis

Підвищення кваліфікації НПП в кофаундинговій IT-компанії Genesis

 

З 01.04 по 12.04.2024 р. Алла ЛИСЕНКО та Ірина АНДРОЩУК, кандидатки економічних наук, доцентки кафедри аудиту, обліку та оподаткування пройшли програму підвищення кваліфікації для працівників закладів вищої освіти «Менеджмент у продуктовому IT» та отримали акредитацію на інтегрування навчального курсу в ЗВО. Обсяг програми - 2 кредити ЄКТС.

 

Курс розроблений за ініціативи ІТ-компанії Genesis (https://www.gen.tech/) разом із Product IT Foundation for Education та студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України, а також партнерів - Kyiv School of Economics та Horizon Capital.

 

Кофаундингова IT-компанія Genesis, яка будує глобальні технологічні бізнеси разом із найкращими підприємцями Центральної та Східної Європи, є розробником ряду програм підвищення кваліфікації для працівників закладів вищої освіти. «Менеджмент у продуктовому IT» - вже третій освітній курс-стажування від Genesis, у якому беруть участь НПП кафедри (два попередніх курси - «Створення та розвиток IT-продукту» та «Маркетинг IT-продуктів»).

 

Інтенсив «Менеджмент у продуктовому IT» включав лекційні заняття, які проводилися на онлайн-платформі ZOOM, а також 21 практичне заняття на онлайн-платформі strum.education. У рамках програми підвищення кваліфікації передбачалося дистанційне відвідування лекційних занять, виконання практичних кейсів, проходження викладачами стажування у ролі студента з виконанням 927 тестових завдань, а також складання тестів для отримання права на інтеграцію курсу у своєму закладі вищої освіти.

 

Результатом навчання стало набуття НПП нових компетентностей, зокрема:

- здатності використовувати на практиці інструменти ефективного менеджменту з виокремленням зон застосування Operations management, Project management та People management та з урахуванням особливостей функціонування сфери продуктового IT;

- здатності організовувати заняття з онлайн-курсу «Менеджмент у продуктовому IT» для здобувачів освіти на інтерактивній платформі strum.education, використовувати діджитал-інструменти та підходи для утримання уваги здобувачів, оцінювання їхніх знань та навичок за визначеними критеріями курсу та ін.

© 2024 KNTU