Конвокація 2022

конвокація

 

20 червня 2022 року у Залі Вченої ради ЦНТУ відбулось вручення дипломів випускників кафедри аудиту, обліку та оподаткування спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Здобувачі навчались за трьома освітньо-професійними програмами «Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза», «Адміністрування податків та митних платежів» та «Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю та державним сектором економіки».

Випускників привітали Ректор ЦНТУ Володимир Кропівний, декан економічного факультету Наталія Шалімова, завідувач кафедри аудиту, обліку та оподаткування Олена Магопець та їх куратор Ольга Пугаченко. Враховуючи воєнний стан у державі та надскладні умови навчання цьогорічних випускників (карантинні обмеження, переважно дистанційний формат, повномасштабна війна), більшість побажань були пов’язані саме з настанням миру, найшвидшою Перемогою та надважливістю знань і досвіду наших випускників-фахівців у подоланні повоєнної кризи національної економіки.

Приємно відзначити, що серед цьогорічних випускників лише половина здобувачів одразу продовжили навчання в магістратурі після закінчення бакалаврату, а інші наважились на здобуття освітнього рівня «магістр» за наявності раніше отриманої освіти за ступенем «спеціаліст», що свідчить про їх розуміння необхідності та надсвідомість у прийнятті рішення про підвищення рівня своєї освіти.

Хочеться побажати всім цьогорічним випускникам здоров’я, кар’єрного зростання, особистого щастя, всіляких здобутків та успіхів у розбудові вільної, незалежної й економічно розвиненої України!!!

Загальні фото Фото з керівниками
© 2024 KNTU