Міжнародне стажування к.е.н., доц. Головченко Н.


05.04.-14.05.21 року доцент кафедри аудиту, обліку та оподаткування, кандидат економічних наук Наталія Головченко пройшла міжнародне стажування в Білостоцькому державному університеті (Польща) за підтримки Європейської ліги професійного розвитку (European League of Professional Development).

Кінець навчального року - це завжди #BusySeason для викладачів та студентів. Але команда кафедри аудиту, обліку та оподаткування не боїться викликів та завжди має великий запас сил та натхнення. І поки вчорашні старшокласники святкують закінчення навчального року і думають куди їм вступати, наші викладачі підвищують свою кваліфікацію, щоб відповідати всім запитам майбутніх абітурієнтів та бути в тренді.

Доцент Наталія Головченко пройшла міжнародне стажування "Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення, перспективи" в Білостоцькому державному університеті, м. Польща. Більше 170 учасників, нескінчена кількість годин, проведених в дискусіях, і ще стільки ж в донесенні власних ідей та думок і, як наслідок, привід для того, щоб пишатися своїм університетом та командою кафедри аудиту, обліку та оподаткування.



Стажування складалося з чотирьох модулів загальним обсягом 180 годин (6 кредитів) та передбачало індивідуальну роботу за допомогою використання он-лайн платформи Zoom.

Програма стажування включала в себе розгляд наступних питань:

МОДУЛЬ 1. ВСТУП ДО НАВЧАННЯ.

1. Міжкультурна комунікація в педагогічній перспективі.

МОДУЛЬ 2. ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ.

2. Розвиток творчого мислення студентів.
3. Онлайн-освіта – інструменти для активізації студентів.
4. Тьюторинг в роботі викладач.

МОДУЛЬ 3. ВДОСКОНАЛЕННЯ ДОСЛІДНИЦЬКИХ НАВИКІВ.

5. Публікація праць в престижних наукових журналах – від ідеї до реалізації.
6. Стипендії, стажування, гранти на дослідження – як підготувати хорошу заявку?
7. Теорія і практика публічних виступів.

МОДУЛЬ 4. ПСИХІЧНЕ ЗДОРОВ'Я СТУДЕНТІВ.

8. Спектр психічних труднощів студентів не тільки під час пандемії: передвісники розладів і можливості подолання їх в університетському просторі.

© 2024 KNTU