Захисти випускних кваліфікаційних робіт магістрів – весна, 2021


27 травня 2021 року на кафедрі аудиту, обліку та оподаткування відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт магістрів, що навчалися за трьома освітньо-професійними програмами: "Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза", "Адміністрування податків та митних платежів" та "Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю та державним сектором економіки".

Крім державної комісії, на заході були присутні представники Державної фіскальної служби України у Кіровоградській області. Вони запропонували роботу окремим випускникам, що виявили ґрунтовні фахові знання за результатами захисту.

Професійні і життєві настанови вчорашні студенти отримали від декану факультету Шалімової Наталії Станіславівни, теплі слова підтримки висловили завідувач і викладачі кафедри.



Щиро вітаємо наших випускників із здобуттям економічної освіти за фахом, що відкриває широкі перспективи для професійної самореалізації. Нехай ваші знання стануть міцним фундаментом для побудови успішної кар'єри. Бажаємо вам величезних можливостей і широких доріг. Нехай ваш професійний шлях буде цікавим і унікальним.


»height="150" »height="150"

Освітньо-професійна програма „Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза”:

Лихоліт Ольга Володимирівна – “Організаційно-методичне забезпечення обліку, аудиту та аналізу на малому підприємстві”

Козаченко Ярослав В’ячеславович – “Організація та методика аудиту розрахунків з бюджетом за податком на додану вартість”

Соколенко Павло Миколайович – “Особливості організації та методики аудиту і аналізу фінансового стану публічних акціонерних товариств”

Житня Яна Миколаївна – “Організація та методологія аудиту публічних закупівель: сучасний стан та перспективи розвитку”


Освітньо-професійна програма „Адміністрування податків та митних платежів”

Арламовська Олена Миколаївна – “Обліково-аналітичне забезпечення податкового планування та оцінка рівня податкового навантаження на підприємство”

Акімов Сергій Сергійович – “Особливості формування звітності малих підприємств та їх вплив на організацію і методику податкового контролю”

Прибора Богдан Іванович – “Механізм оподаткування діяльності рекламних агентств та оцінка його ефективності”


Освітньо-професійна програма „Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю та державним сектором економіки”:

Стадніченко Алла Вікторівна – “Облік і контроль операцій з основними засобами в системі забезпечення ефективного управління підприємством”

Бандурко Дмитро Валерійович – “Проблеми та перспективи формування в обліку та звітності фінансових результатів некомерційних закладів охорони здоров'я”

Хитрук Максим Олександрович – “Сучасний стан та вдосконалення організації і методики обліку та контролю розрахунків за товарними операціями”

Кушнєрьова Анна Миколаївна – “Організація та методика обліку витрат у фермерських господарствах: фінансовий та управлінський аспект”


Вітаємо наших випускників з успішним завершенням важливого етапу життя! Від щирого серця бажаємо упевнено йти до нових досягнень, вірити в свої сили і мрії, займатися улюбленою справою. Нехай знання й диплом магістра стануть путівником на шляху до престижної роботи, яка буде приносити дохід і задоволення.

Щасливого вам професійного майбутнього і самодостатності!

© 2024 KNTU