День науки - 2021

15 травня на кафедрі аудиту, обліку та оподаткування відбулася LV науково-технічна конференція здобувачів вищої освіти та LII науково-технічна конференція викладачів, аспірантів та співробітників Центральноукраїнського національного технічного університету.

Що можна встигнути за один день: провести ярмарку вакансій для студентів, відвідати виставкудосягнень кафедр університету та провести День Науки – 2021. Всі заходи проводились оффлайн, чому всі дуже раділи адже дуже скучили за таким форматом. В цей день ми робили гарні справи, вчилися мислити по-новому, а головне – діяли!



Світ повен можливостей - сьогодні для студентів ЦНТУ була охота за офферами(Ярмарок вакансій) і вони отримали від наших гостей цікаві лайфхаки як розпочати кар’єру в топових компаніях та організаціях міста, які вимоги пред’являються роботодавцями, які проблеми існують при співбесідах при прийомі на роботу, кого шукають наші партнери, як пройти відбір та отримати оффер, а також мали багато спілкування та перспективних знайомств.

» »height="200" »height="200"

Дякуємо гостям, партнерам та роботодавцям за чудову місію, цілісне уявлення про професійну діяльність, комунікацію та відповіді:

Володимир Люлька - начальник Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Полтавській та Кіровоградській області

Лариса Цандекова - начальник Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області

Людмила Ковальова - заступник начальника управління-відділу міжнародного співробітництва департаменту економічного розвитку та торгівлі Кіровоградської ОДА

Алла Гайдерова - начальник регіонального відділення АБ «Південний» в м. Кропивницький

Людмила Солонар - віцепрезидентка Кіровоградської регіональної торгово-промисловоїпалати

Наталія Крамар - директор ТОВ «Голос Кропивницького»

Олександр Городніченко - начальник комерційного відділу ТДВ «Завод дозуючих автоматів»

Володимир Резнік–заст. директора ПП «УРСА-ТРАНС»

Олександр Довгаль - директор ЖЕО № 3 Кропивницької МР

День науки – 2021 відбувся не менш цікаво. Можете уявити актовий зал, студентів та викладачів двох економічних факультетів, доповіді спікерів щодо досягнень, здобутків, перспектив та можливостей та цікаві інтерактивні опитування під час заходу? Нам є чим ділитися і про що розповісти!



Вмотивовані студенти виступили не менш яскраво, представили свої доповіді та отримали чудові подарунки від наших партнерів. Дякуємо компанії Кіровоградгаз та Сергію Осінському за надані подарунки.


© 2024 KNTU