Результати Обласного конкурсу наукових проєктів


Кожної третьої суботи місяця доцент кафедри аудиту, обліку та оподаткування Ольга Пугаченко, яка є науковим керівником секцій економічного напрямку Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді, проводить заняття-консультації зі слухачами з м. Кропивницький та всієї області щодо написання науково-дослідницьких робіт школярами Кіровоградщини.

20.11.21 р відбулося оголошення результатів Обласного конкурсу наукових проєктів «Інсайти сьогодення від юних дослідників Кіровоградщини». За умовами конкурсу, участь можуть приймати всі учні 7-9 класів з усіх шкіл області. Даний конкурс проводився вже вдруге і цьогоріч кількість учасників в економічних секція збільшилась до 16, що є дуже приємним і свідчить про його актуальність і цікавість.



Про високий рівень конкурсу та зацікавленість усіх школярів області свідчить той факт, що серед 8 переможців, лише 3 є представниками м. Кропивницький. Особливу гордість викликає той факт, що двох переможців конкурсу підготувала наша колега – к.е.н., доцент Пугаченко О.Б.:

  • І місце – Сторожук Іванна, учениця 8 класу Комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» із проектом на тему – «Green fashion»: нова перспектива для української економіки
  • ІІІ місце – Коява Роберт, учень 7 класу Комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня «Гармонія» - гімназія імені Тараса Шевченка - центр позашкільного виховання «Контакт» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» з проектом на тему – «Екоактивісти: шкода чи користь для планети та економіки???»

Щиро вітаємо Ольгу, переможців, їх шкільних наставників та наукових керівників та бажеємо подальших успіхів у науковій діяльності та в розбудові економіки України

© 2024 KNTU