Онлайн-лекція к.е.н. Шаповалова Р.А.


22.10.2021 р. відбулась онлайн-лекція начальника відділу Центру судових і спеціальних експертиз Українського науково-дослідного інституту спеціальної техніки та судових експертиз Служби безпеки України, к.е.н. Романа Анатолійовича Шаповалова на тему: «Практичні аспекти та особливості здійснення судово-економічних експертиз».

У межах лекції було розглянуто питання: роль судово-економічної експертизи; основні аспекти правового регулювання діяльності судових експертів в Україні; предмет, об’єкти, мета, завдання та джерела інформації судово-економічної експертизи; висновок судового експерта, його структура і зміст; методологія та проблемні питання проведення судово-економічних експертиз.

У роботі лекції прийняли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівня, аспіранти та викладачі кафедри аудиту, обліку та оподаткування. Особливо корисною лекція була для засвоєння матеріалів з дисциплін «Економічна експертиза», «Організація і методика експертного дослідження», «Судові експертизи в оподаткуванні».


© 2024 KNTU