Нагородження к.е.н., доц. Пугаченко О.

К.е.н., доц. Пугаченко Ольгу нагороджено Почесною грамотою та Обласною премією Кіровоградської ОДА і Кіровоградської обласної ради.

Кафедра аудиту, обліку та оподаткування, в особі к.е.н., доцента Пугаченко Ольги понад 10 років плідно співпрацює з Малою академією наук. Ольга Борисівна, як науковий керівник секцій економічного відділення МАН, щороку готує переможців міського та обласного рівнів. Проте, найбільши здобутком є призові місця загальнодержавного значення. Під керівництвом Ольги Борисівни у 2019 році Мельник Катерина отримала І місце, а цьогоріч Марфула Ірина - ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Крім того, нею було підготовлено переможця обласного конкурсу наукових проєктів «Інсайти сьогодення від юних дослідників Кіровоградщини».

За високий професіоналізм, значні досягнення у науковій діяльності, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі Департаментом освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації Пугаченко Ольгу нагороджено Почесною грамотою та Обласною премією Кіровоградської ОДА і Кіровоградської обласної ради.


Вітаємо Ольгу, пишаємося та бажаємо нових перемог!



© 2024 KNTU