Рамкова програма з досліджень та інновацій Horizon Europe

12-16 липня 2021 року Наталія Шалімова прийняла участь в практичному тренінгу щодо написання конкурсних пропозицій та особливостей участі у рамковій програмі з досліджень та інновацій “Горизонт Європа” - Online Proposal Writing Camps for Horizon Europe (Support to EU-Ukraine Research and Innovation Cooperation).

Протягом трьох днів відібрані конкурсанти (20 осіб) здобували практичні навички заповнення конкурсних заявок; ознайомлювалися з основними нюансами, що виникають при формуванні пропозиції; вивчали основи формування та заповнення фінансової документації.

Керівництво та презентацію матеріалів протягом он-лайн тренінгу здійснювали тренери ISF Trainers (International Cooperation Service Facility of the EC) – Віталій Бондаренко (Mr. Vitaliy Bondarenko) та Мартін Фелікс Гадждусек (Mr. Martin Felix Gajdusek).

Наталія Шалімова пройшла перший тренінг з написання конкурсних пропозицій в рамках програми Горизонт 2020 в грудні 2019 року http://audit.kntu.kr.ua/news2020/4_2020.html

За підсумками додаткового конкурсу в червні 2020 року було відібрано нових представників та експертів від України до 6 програмних комітетів, відповідальних за моніторинг виконання рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт 2020». Наталія Шалімова була відібрана як експерт до складу Програмного комітету «Малі та середні підприємства. Доступ до фінансових ризиків»:

https://mon.gov.ua/ua/news/pidbito-pidsumki-dodatkovogo-konkursu-z-vidboru-predstavnikiv-ta-ekspertiv-vid-ukrayini-do-programnih-komitetiv-gorizont-2020-2020



© 2024 KNTU