VІІ Міжнародна науково-практична конференція

25 жовтня 2019 року у м. Кропивницький на базі кафедр аудиту та оподаткування і бухгалтерського обліку Центральноукраїнського національного технічного університету відбулась VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Облік і контроль в управлінні підприємницькою діяльністю».


Робота конференції відбувалась за 6 секціями – Україна на шляху соціально-економічних перетворень; Сучасні проблеми розвитку облікової теорії та практики; Сучасні проблеми розвитку теорії та практики контролю і аудиту; Сучасні проблеми теорії та практики фінансово-кредитного механізму розвитку економіки; Сучасні проблеми розвитку економічної теорії, формування та реалізації маркетингової політики; Сучасні інформаційні технології в управлінні соціально-економічними системами.


Надзвичайно приємно відзначити, що дана конференція проводилась всьоме, кількість учасників зросла та міжнародні горизонти розширились за рахунок науковців із Польщі, Латвії, Грузії та Білорусі. Всього у конференції прийняли участь 143 учасника, в т.ч. 36 – іноземців, які представили 106 матеріалів тез.


Програму заходу можна подивитися тут.
Всі матеріали конференції було надіслано учасникам, підтягнуто платформою Google Scholar в особистий профіль авторів та розміщено на офіційному сайті ЦНТУ за посиланням: http://www.kntu.kr.ua/doc/matelialy_oblik_2019.pdf

Щиро дякуємо всім учасникам за плідну роботу та сподіваємось на подальшу співпрацю!!!

© 2024 KNTU