Зимові захисти випускних кваліфікаційних робіт - 2020

23.01.2020 р. на факультеті обліку та фінансів Центральноукраїнського національного технічного університету відбулося урочисте вручення дипломів за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Випускників привітали декан факультету, доктор економічних наук, професор Шалімова Наталія Станіславівна, завідувачі кафедр, куратори груп, викладачі.


За спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» дипломи про здобуття ступеня вищої освіти «магістр» отримали колишні студенти групи ОО-18М-1,4 (куратор групи – к.е.н., доцент Лисенко Алла Миколаївна). Червоні дипломи отримали: Бандюк Анна, Загородня Альбіна, Захарченко Юлія, Коваленко Павло, Михайлишин Анастасія, Олійник Юлія. Успішно завершили навчання у магістратурі та захистили випускні кваліфікаційні роботи Бурко Людмила, Глинська Катерина, Рішняк Валентина, Пучко Ольга, Федоренко Анна.



Колектив кафедр аудиту та оподаткування і бухгалтерського обліку, на чолі з завідувачами кафедр, кандидатами економічних наук, доцентами Магопець Оленою Анатоліївною та Пальчук Оксаною Володимирівною, щиро вітають випускників, бажають не зупинятися на досягнутому, впроваджувати отримані знання у практичну площину й бути успішними в усіх сферах життя!


© 2024 KNTU