Творча зустріч з Кузьменко Г.І.

29 вересня 2020 року в обласній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбулася творча зустріч з кандидатом економічних наук, доцентом, доцентом кафедри аудиту, обліку та оподаткування, заслуженим економістом України Галиною Кузьменко.

Вечір проходив під девізом «Наука як покликання». В заході приймали участь колеги пані Галини за часів її роботи на посаді фінансового директора МААК «Урга», викладачі Центарльноукраїнського національного технічного університету, бакалаври, магістри та аспіранти, які навчаються на освітніх програмах спеціальності «Облік і оподаткування».

Серед написаних книг пані Галиною книг – не лише монографії та навчальні посібник, а й поезія та проза. «Кожна книга особлива і цінна для мене, адже всі вони народжені з великою любов’ю, у них вкладена енергія, сила серця, душі, розуму». Тому спілкування з «живою» аудиторію, наявність прямого діалогу є надзвичайно важливим при підготовці сучасного фахівця.
Презентація завершилась передачею нових видань пані Галин Кузьменко до фонду Обласної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського. Частина книжок була подаровано здобувачам.

Кафедра аудиту, обліку та оподаткування висловлює вдячність за підтримку та співпрацю Обласній науковій бібліотеці ім.. Д.І. Чижевського, адже такі заходи є важливими для становлення здобувачів не лише як кваліфікованих фахівців, а і як відповідальних громадян.



© 2024 KNTU