Делегація «DOBRE» - вересень 2020

24 вересня 2020 року відбулась робоча зустріч представників факультетів обліку та фінансів і економіки та менеджменту з керівництвом Дмитрівської ОТГ Знам`янського району Кіровоградської області.

Метою зустрічі було дослідження особливостей реалізації проектів, що фінансуються за допомогою програми «DOBRE», налагодження дружніх партнерських відносин зі стейкхолдерами зазначеної програми.


Викладачі-економісти, що залучені до даної програми у якості тренерів, вже пройшли теоретичну підготовку, попереду – практична діяльність з навчання для лідерів та фахівців ОТГ Кіровоградщини. Важливою передумовою успішного навчання завжди є розуміння потреб потенційних одержувачів освітніх послуг.



Завдяки такому живому спілкуванню й вивченню успішного досвіду й відбулася поїздка до Дмитрівської ОТГ, яка успішно співпрацює з програмою «DOBRE» і вже має здобутки, що дійсно вражають і надихають працювати задля успішного розвитку об’єднаних територіальних громад нашої області.



Позитивний досвід Дмитрівської ОТГ переконує: ОТГ – це найбільш ефективна система управління. Така система економічних відносин себе абсолютно виправдала. Відділ економіки тут не займається суто статистичною роботою, як це відбувається подекуди. Завдяки співпраці з «DOBRE», громада пише проекти й здобуває гранти – активно шукає можливості залучення додаткових джерел фінансування, і їй це вдається.



Отже, ми переконані: сьогодні сільські території дійсно мають можливість відродитися, якщо активно долучяться до реформи децентралізації.

Представники команди тренерів програми «DOBRE» з числа науково-педагогічних працівників Центральноукраїнського національного технічного університету:

Декан факультету обліку та фінансів, доктор економічних наук, професор Шалімова Наталья Станіславівна

Заступник декана факультету обліку та фінансів, кандидат економічних наук, доцент Шалімов Володимир Володимирович

Завідувач кафедри аудиту, обліку та оподаткування, кандидат економічних наук, доцент Магопець Олена Анатоліївна

Доцент кафедри аудиту, обліку та оподаткування, кандидат економічних наук Гай Олександр Миколайович

Доцент кафедри аудиту, обліку та оподаткування, кандидат економічних наук Смірнова Ірина Володимирівна

Заступник декана факультету економіки та менеджменту, кандидат економічних наук, доцент В’юник Ольга Володимирівна

© 2024 KNTU