Перша зустріч МАН в 2020-2021 н.р.

09 вересня 2020 року відбулося перше в 2020-2021 навчальному році заняття у Малій академії наук учнівської молоді на базі віртуальної платформи Zoom.


Від нашого факультету та кафедри аудиту, обліку і оподаткування участь приймала науковий керівник економічних секцій к.е.н., доцент Пугаченко Ольга Борисівна.



У роботі даної конференції прийняли участь викладачі математики та економіки шкіл міста та області, наукові керівники та методисти МАН. Особливу увагу було приділено основним напрямкам співпраці з учнями на всіх етапах підготовки та захисту науково-дослідницьких робіт.

Враховуючи умови карантину в яких доводиться працювати наразі, новим напрямком роботи обрано інсайти (прозріння, проникливість, проникнення в суть , розуміння, осяяння, раптова здогадка). Суть полягає в несподіваному, частковому інтуїтивному прориві до розуміння поставленої проблеми та раптовому знаходженні її вирішення.

Для відділення економіки пропонується така тематика:

  • Бізнес-сфери, які отримали розвиток через впровадження карантину;
  • Виробництва, що переорієнтувалися на випуск товарів для захисту від коронавірусу;
  • Вплив коронавірусу на стан ринку праці в нашому регіоні.
Конкурс інсайтів дозволить учням різних вікових категорій зробити своє відкриття і представити його на загал. Запрошуємо всіх учнів шкіл до співпраці, пошуку спільних шляхів подолання економічних наслідків від пандемії Covid-19 та цікавої наукової діяльності під керівництвом досвідчених фахівців Малої академії наук та нашої кафедри.


© 2024 KNTU