ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни
«Організація і методика аудиту»

08-10 квітня 2019р. відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» серед студентів IV-V курсів вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації. В олімпіаді прийняли участь 176 учасників із 55 вищих навчальних закладів.



Центральноукраїнський національний технічний університет представляли переможці І етапу олімпіади, студентки групи ОО-18м, які навчаються за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування», Бандюк Анна та Бондаренко Альбіна.



ІІ етап олімпіади проводився в три тури:
- І тур – теоретичний (для підтвердження знання чинної законодавчо-нормативної бази, системи регламентів, професійної термінології);
- ІІ тур – тестові завдання (30 тестових запитань у програмному забезпеченні /L.MS/ Moodle);

- ІІІ тур – практичні завдання (кейси, створені на реальному фактичному матеріалі діяльності підприємства та аудиторської фірми).



Вагомий результат у загальному рейтингу учасників отримала студентка ЦНТУ Бандюк Анна, чим підтвердила достатньо високий рівень знань з дисципліни «Організація і методика аудиту» та була нагороджена спеціальним дипломом «За структурованість і логічність висновків до завдання у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» 2018/2019 навчального року серед закладів вищої освіти», а також отримала приємний сюрприз – подарунок від спонсорів.



Колектив кафедри аудиту та оподаткування вітає Анну Бандюк та її наукового керівника Лисенко А.М., бажаємо подальших успіхів та перемог!

© 2024 KNTU