Аудиторська фірма Дункан-Аудит здобула Золото рейтингу

Аудиторська фірма "Дункан-Аудит" ТОВ, на базі якої з 1995 року відкрита філія кафедри аудиту та оподаткування, зайняла 53 місце зі 100 підприємств зі всієї України, які працюють в галузі КВЕД 69.20 "Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування". Такий високий рейтинг присвоєний Союзом Національних бізнес-рейтингів.

Союз Національних бізнес-рейтингів завершив загальнодержавний фінансово-економічний аналіз діяльності суб’єктів господарювання України.

За результатами рейтинговування Аудиторська фірма «Дункан-Аудит» ТОВ здобуло:
Бронзу рейтингу ТОП-100 серед господарських товариств України за результатами загальнодержавного економічного ранжування суб’єктів господарювання в галузі КВЕД 69.20 «Діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування», зайнявши 53 місце.
Золото рейтингу серед суб’єктів господарювання Кіровоградської області.
Це одне з трьох суб’єктів аудиторської діяльності Кіровоградської області, які мають право на проведення обов’язкового аудиту і включені до відповідного Переліку Аудиторської палати України.

Суб’єктам господарювання, які досягли високих результатів, присвоюється статус LEADER OF THE BRANCH (“ЛІДЕР ГАЛУЗІ”), що демонструє іншим учасникам ринку, клієнтам та інвесторам надійність та перспективність підприємства.
Керівництво Аудиторської фірми «Дункан-Аудит» ТОВ в особі:
- директора Давидова Григорія Миколайовича, д.е.н., проф., декана факультету обліку та фінансів;
- заступника директора Назарової Галини Борисівни, к.е.н., доц., доцента кафедри аудиту та оподаткування
запрошені на Урочисту церемонію нагородження лідерів економіки України та інших країн-учасниць Союзу Нацоінальнх бізнес рейтингів (Казахстан, Білорусь, Азербайджан, Грузія, Вірменія, Узбекистан), яка відбудеться 16 грудня 2016 року в м. Києві.

Рейтинг господарських товариств України за результатами загальнодержавного економічного ранжування суб’эктів господарювання за показником “Власний капітал” (детальніше...).

© 2024 KNTU