Взаємодія з он-лайн ресурсом для пошуку роботи

З березня 2017 року кафедрою аудиту та оподаткування розпочато взаємодію з он-лайн ресурсом Neuvoo для пошуку роботи, який безкоштовно збирає вакансії з сайтів пошуку роботи, рекрутингових агентств і бірж праці.

З появою інтернету шукати роботу стало значно простіше. З одного боку, зараз дуже багато сайтів, де розміщуються оголошення про вакансії, а з іншого боку, щоб переглянути їх усі і знайти підходящі варіанти доведеться витратити багато часу. Але з ресурсом Neuvoo можна зробити набагато швидше!

Neuvoo - це он-лайн ресурс для пошуку роботи, який безкоштовно збирає вакансії з сайтів пошуку роботи, рекрутингових агентств і бірж праці. На відміну від всіх інших він індексує і збирає на одному порталі 100% вакансій з усієї країни і дає можливість безкоштовного доступу до цієї бази фахівцям, випускникам вузів і всім, хто шукає роботу.

Ресурс збирає від роботодавців всі пропозиції, які доступні в мережі Інтернет, тому Neuvoo має схожість з Google. В Україні налічується понад 500 000 вакансій і ця цифра з кожним днем зростає.

На данний час сервіс працює в 64 країнах світу.

Докладніше про он-лайн сервіс можна подивитися за прямим посиланням Neuvoo.com.ua та в розділі «Партнери» нашого сайту.

© 2024 KNTU