День науки - 2018

В Центральноукраїнському національному технічному університеті існує багаторічна традиція проводити День Науки. Цей рік не став виключенням. В рамках Дня науки на кафедрі аудиту та оподаткування відбулася LII наукова конференція студентів та магістрів. Студентська конференція проводиться для презентації результатів наукових досліджень студентів кафедри аудиту та оподаткування, обміну думками щодо запропонованої тематики між молодими дослідниками та досвідченими вченими.


Кафедра аудиту та оподаткування робить все можливе, щоб студенти спеціальності «Облік та оподаткування» долучалися до обговорення найактуальніших питань в рамках свого навчання. В цьому році студенти кафедри аудиту та оподаткування запропонували надзвичайно цікаві теми для розгляду: Який сучасний стан та перспективи розвитку ринку консалтингових послуг в Україні? Як оптимізувати податкове планування на підприємствах України? Чи є податковий аудит самостійним напрямом аудиторської діяльності? Які особливості податкового консалтингу в Україні? Як можна застосувати зарубіжний досвід державного регулювання криптовалюти?


» »height="190" »height="190"

Разом ми шукали відповіді на питання, долучалися до дискусій та активно обговорювали стан, проблеми, перспективи зазначених питань.
За результатами конференції всі студенти отримали подарунки, а викладачі були відзначені грамотами.

Кафедра аудиту та оподаткування бажає всім учасникам подальших успіхів, цікавих івентів та перемог!


Дякуємо всім за активну участь! Було цікаво, змістовно та креативно!

© 2024 KNTU