Розвиток «soft skills» у студентів кафедри аудиту та оподаткування

Кафедрою аудиту та оподаткування запроваджено в навчальний процес ініціативу - експериментальну форму навчання, яка направлена на розвиток «soft skills» у студентів спеціальності «Облік та оподаткування».

Наші студенти вже мають певний досвід розвитку «soft skills» - публічні виступи, презентації, дискусії, КВК, театр, але цього разу кафедра аудиту та оподаткування застосувала технологію, що дає найкращий ефект при навчанні такої компетенції – гейміфікацію.


Так, студенти 3-го, 4-го та 5-го курсів кафедри аудиту та оподаткування приймають участь в on-line квесті в рамках навчального проекту з податків та фінансового контролю «Tax&Control», метою якого є розвиток навичок, що являються елементами «soft skills». Даний проект розрахований на один семестр, проводиться в on-line режимі та має на меті формування мотивації у студентів саморозвитку, отримання нових знань, навичок в умовах командної роботи, самоорганізації, тайм-менеджменту, критичного мислення, суперництва та ін.

Квест передбачає віртуальну подорож на надсучасному транспорті гіперлуп, створеному Ілоном Маском, містить елементи, пов’язані з його професійною діяльністю (PayPal, Tesla, SpaceX), їх фінансовий контроль, проблеми оподаткування та багато чого іншого. А також - створення криптовалюти, за яку змагаються учасники, дедлайни, вирішення різного виду завдань, штрафні санкції за їх невчасне виконання або не виконання та інші види робіт.

Поки триває наш проект, хочемо поділитися результатами першого етапу нашого експерименту, а саме проектами криптовалют, що були запропоновані студентами. Голосування за проекти проводилося в соціальній мережі Facebook і переможець був визначений у чесній боротьбі (криптовалюта «тіенсі»). Всі проекти валют наведені нижче. Переможець всього проекту буде оголошений в кінці семестру по закінченню квесту.


Хіткойн (Автор проекту Анна Діхтяр)

Дивитись детальніше ...

ASTRA (Автор проекту Анна Бандюк)

Дивитись детальніше ...

Lovecoin (Автор проекту Анастасія Михайлишин)

Дивитись детальніше ...

Stylecoin (Автор проекту Артем Ходаківський)

Дивитись детальніше ...

Тіенсі (Автор проекту Анастасія Калашнікова)

Дивитись детальніше ...

Лупік (Автор проекту Альбіна Бондаренко)

Дивитись детальніше ...

Мультижетон (Автор проекту Юлія Захарченко)

Дивитись детальніше ...

Strikecoin (Автор проекту Карина Курмаз)

Дивитись детальніше ...

Білмай (Автор проекту Вікторія Михайлова)

Дивитись детальніше ...

Smartcoin (Автор проекту Яна Луцевят)

Дивитись детальніше ...

© 2024 KNTU