Можливості інтернету для бізнесу

2 листопада 2016 року в Кіровоградській в регіональній торгово-промисловій палаті команда Google провела захід „Можливості інтернету для бізнесу”, в якому прийняли участь аспіранти кафедри аудиту та оподаткування.

За програмою заходу із привітальним словом до усіх присутніх звернувся Олег Якимчук - директор по зв'язках з органами державної влади компанії Google Україна.

Про можливості інтернету, зрозуміло для кожного, розповів аналітик компанії Google Україна Андрій Радевич, який згодом неодноразово доповнював виступи колег відповідями, що були у його компетенції, та відповідав на запитання присутніх.

З доповіддю на тему: “Основні елементи успіху бізнесу в Інтернеті” виступив Олександр Плетньов, менеджер з маркетингу програми GooglePartners в Україні. Під час свого виступу він залучав слухачів до обговорень та висловлювань роздумів стосовно заданих ним завдань. Це сприяло активності та зацікавленості всіх присутніх на семінарі.

Своїми історіями успіху поділились спеціально запрошені гості - представники агентств GooglePartners:

- SEO | Решение, м. Кропивницький;

- ArteFact St, м. Луцьк;

- LIRAMarketing, м. Львів.

Було надзвичайно корисно і цікаво дізнатися про різні стратегії просування бізнесу онлайн на прикладі історій успіху, та мати можливість отримати консультацію провідних маркетингових агентств.

Завдяки знайомству зі співробітниками Google та агентствами GooglePartners під час зустрічі було розглянуто:

- найсвіжіші дані щодо поведінки інтернет-користувачів

- актуальну статистику та тренди-2016 в Україні

- успішні приклади просування бізнесу онлайн

- як приваблювати нових клієнтів через мережу інтернет

- як відстежувати ефективність рекламних онлайн-кампаній

- які інструменти інтернет-маркетингу для якого бізнесу підходять

- нові ідеї для розвитку свого бізнесу

По закінченню заходу всі бажаючі мали можливість протестувати свій сайт для визначення його ефективності за допомогою чергових зручних у користуванні сервісів від Google на заздалегіть встановлених ноутбуках, а також особисто поспілкуватися з представниками команди Google, їх партнерами та іншими зацікавленими учасниками заходу.

Вдячні Команді Google за організацію таких семінарів в нашому місті, що заохочують, розвивають, відкривають можливості та надихають кожного мешканця на особисту діяльність і, як наслідок, сприяють розвитку України взагалі.


© 2024 KNTU