ІІ Всеукраїнський етап студентської олімпіади з дисципліни
«Податкова система України»

18, 19, 20 квітня 2018 р. у Тернопільському національному економічному університеті проводився ІІ Всеукраїнський етап студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України».

Хоча саме цей захід є надзвичайно поважним та проводиться вже 15 раз, наш університет і кафедра «Аудит та оподаткування» приймали участь у ньому вперше. Наші учасники - студенти третього курсу Анастасия Калашникова, Карина Курмаз та Максим Петленко дуже достойно представили свої знання серед інших конкурентів із 36 ВНЗ України.



Олімпіадні завдання складались з 2 блоків: теоретичного (творча відповідь на задану проблематику у системі оподаткування із висвітленням закордонного досвіду, ретроспективного аналізу, виділення наукових і прикладних аспектів, що потребують удосконалення і власне бачення шляхів покращення існуючого стану; тестових питань) і практичного (наскрізна задача із понад 50 первинними документами за всіма об’єктами обліку та основними податками (податок на прибуток, ПДВ, ПДФО, Військовий збір, мито, акцизний податок, земельний податок)).

Незважаючи на надзвичайно складні завдання, наші учасники впорались з ними на належному рівні, а Калашнікову Анастасію було окремо відзначено Дипломом за Інноваційне бачення проблематики оподаткування та нагороджено цінними подарунками від організаторів олімпіади! Особливо важливою та гордісною є ця нагорода, адже наші учасники були наймолодшими за віком серед інших бакалаврів четвертого та магістрів п’ятого курсу навчання.



Даний захід справив гарне враження на наших студентів, а тому вони висловили бажання приймати участь в олімпіадах і надалі та здобувати нові перемоги!!!

© 2024 KNTU