ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни
«Організація і методика аудиту»

З 25 по 27 квітня 2018 р. на базі обліково-економічного факультету Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту».

В олімпіаді приймали участь 147 учасників із 52 вищих навчальних закладів України. Центральноукраїнський національний технічний університет представили студентки І курсу магістратури, які навчаються за спеціальністю «Облік та оподаткування» Полякова Дар’я (науковий керівник к.е.н., доц. Пугаченко О.Б.) та Святун Діана (науковий керівник к.е.н., доц. Лисенко А.М.).



Олімпіада проводилася у ІІІ тури. У І турі журі оцінювали презентаційні матеріали, підготовлені студентами. ІІ тур мав практичну спрямованість (вирішення проблемної ситуаційної задачі (кейси) із значною кількістю даних та можливістю знаходження нестандартного рішення). Під час ІІІ туру студенти відповідали на 30 тестових запитань у програмному забезпеченні LMS/Moodle.


Представники Центральноукраїнського національного технічного університету ввійшли у «топ-100» посівши, відповідно, 29 місце у рейтингу серед 147 учасників (Святун Діана) та 36 місце (Полякова Дар’я).

Святун Діану нагороджено спеціальним дипломом «за найкраще знання Міжнародних стандартів аудиту у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» 2017-2018 навчального року серед закладів вищої освіти України».

© 2024 KNTU