Настановча сесія МАН 2017

Вже традиційними стали заняття з економіки к.е.н., доцента кафедри аудиту та оподаткування Пугаченко О.Б. зі слухачами Малої академії наук учнівської молоді. Настановча сесія відбувалась 16 вересня у стінах ЦНТУ, що також уже є доброю традицією.

Пугаченко О.Б. є науковим керівником секції мікро- та макроекономіки МАНУМ. Навчальним планом роботи передбачається засвоєння матеріалу слухачами у формі проведення тематичних занять, консультацій, підготовки та захисту наукової роботи протягом 144 академічних годин.

Слухачами є учні 9-10-11-х класів шкіл міста Кропивницький і Кіровоградської області. Учні зі шкіл області працюють в Online-режимі з консультаціями у кожний третій тиждень місяця у різних ВНЗ міста. Учні м. Кропивницького відвідують заняття щовівторка та щочетверга на базі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв).

Особливістю цього навчального року є те, що найбільшу цікавість слухачі проявляють до тематики наукових досліджень, які пов’язані з використанням новітніх засобів та технологій економічного розвитку, зокрема: електронна комерція, діяльність в Інтернет-середовищі, криптовалюти тощо.

© 2024 KNTU