Стажування викладачів за кордоном

В листопаді 2017 року кандидат економічних наук, доцент кафедри аудиту та оподаткування Андрощук Ірина Іванівна пройшла стажування та двотижневі курси англійської мови Academic English and Business English в Burlington School of English in London, UK.


Одним з пріоритетних напрямів роботи кафедри є модернізація науково-педагогічної діяльності шляхом упровадження в навчальний процес, наукову, методичну та виховну роботу іноземних мов, розширення міжнародних зв’язків.

Вивчення профільних дисциплін з обліку, оподаткування, аудиту та аналізу з використанням документів міжнародних організацій, наукової літератури та сучасних підручників мовою оригіналу для студентів є вимогою часу з метою забезпечення можливостей працевлаштування в міжнародних компаніях та зарубіжних країнах.

Для викладачів кафедри знання іноземних мов – запорука ефективної та якісної науково-педагогічної діяльності. Крім мовної практики та виконання спеціальних завдань – це чудова нагода глибше ознайомитися з культурою країни, методами навчання та ведення бізнесу, налагодити нові контакти для кафедри.


© 2024 KNTU