Всеукраїнський конкурс бакалаврських та магістерських робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

22 листопада 2018 р. на базі Житомирського державного технологічного університету відбувся Всеукраїнський конкурс бакалаврських та магістерських робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування». В конкурсі взяли участь представники із 49 закладів вищої освіти, якими було подано 103 магістерські та 38 бакалаврських робіт. Конкурсну комісію представляли провідні вчені закладів вищої освіти України.


Для участі в конкурсі до Житомирського державного технологічного університету були надіслані магістерські дипломні роботи, підготовлені на кафедрі аудиту та оподаткування Центральноукраїнського національного технічного університету:

- Вдадики Маріанни Ігорівни «Облік, оподаткування та аналіз діяльності приватного підприємства у сфері агробізнесу» (науковий керівник – к.е.н., доцент, доцент кафедри аудиту та оподаткування Лисенко А.М.);
- Фурлета Андрія Олександровича «Методика складання, контроль та аналіз фінансової звітності бюджетних установ» (науковий керівник – к.е.н., доцент, доцент кафедри аудиту та оподаткування Лисенко А.М.).

Максимальна кількість балів
, отриманих магістерськими дипломними роботами, становила 95, мінімальна – 28. Роботи магістрантів Центральноукраїнського національного технічного університету отримали високі бали:

- Владики М.І. – 72 (28 місце серед 103 конкурсантів);
- Фурлета А.О. – 70 (32 місце).


Детально ознайомитися з результатами конкурсу можна за посиланням: https://news.ztu.edu.ua/2018/11/vidbuvsya-vseukrayinskyj-konkurs-bakalavrskyh-ta-magisterskyh-robit-zi-spetsialnosti-oblik-i-opodatkuvannya/.

© 2024 KNTU