Конвокація-2018

5 червня 2018 року у Ресурсному центрі Центральноукраїнського національного технічного університету відбулось урочисте вручення дипломів бакалаврам та магістрам спеціальності «Облік та оподаткування».

Урочиста церемонія розпочалася врученням дипломів бакалавра студентам груп ОА-14, ОА-15-3ск за напрямом підготовки «Облік і аудит» та групи ОО-16ск за напрямом підготовки «Облік і оподаткування».

Студенти групи ОА-14 (з них 6 осіб були зараховані на бюджетні місця) вступили на навчання у бакалаврат за результатами ЗНО. Студенти груп ОА-15-3ск (ще 4 особи були зараховані на бюджетні місця) та ОО-16ск продовжили навчання в ЦНТУ після отримання диплому молодшого спеціаліста.

За результатами навчання у бакалавраті 4 студента отримали дипломи з відзнакоюБандюк Анна, Бондаренко Альбіна, Захарченко Юлія, Михайлишин Анастасія. Вагомим є внесок у формування згуртованого студентського колективу старост груп та їх замісників: Бондаренко Альбіни, Захарченко Юлії, Олійник (Чубарь) Юлії, Рішняк Валентини.

Після отримання дипломів бакалаврів студенти виявили бажання здобути освітній ступінь магістра за спеціальністю «Облік і оподаткування» та продовжити навчання в ЦНТУ ще на два роки.




Щодо до магістрів, то особливо приємно, що це був перший випуск магістрів за оновленою спеціальністю, адже саме ці студенти отримали дипломи бакалавра зі спеціальності «Облік і аудит» та спеціалізації «Оподаткування».

Слід зазначити, що всі студенти, які прийшли на навчання у бакалаврат ще у 2012 році дуже успішно склали ЗНО і вступили на 15 бюджетних місць, а деякі з них продовжили навчання у стінах ЦНТУ після отримання диплому молодшого спеціаліста зі споріднених спеціальностей. Після отримання дипломів бакалаврів усі студенти виявили бажання здобути освітній ступінь магістра та продовжили навчання ще на два роки. Крім того, до числа наших студентів долучились випускники інших спеціальностей, зокрема Владика Маріанна («Екологія») та Єрьоменко Денис («Програмне забезпечення»).

За результатами навчання 6 студентів отримали дипломи з відзнакою – Базан Олексій, Качинська Юлія, Крива Ірина, Настасієнко Ольга, Селіщева Єлизавета, Шабаров Володимир. Заслуговує на окрему відзнаку староста групи ОО-16-М Настасієнко Ольга, яка неодноразово обиралась на посаду студентського декана факультету обліку і фінансів, приймала активну участь у житті факультету та університету, а також у всіх студентських заходах у місті.

Також необхідно наголосити, що майже всі цьогорічні випускники-магістри зі спеціальності «Облік і оподаткування» вже працевлаштовані за фахом та з особливою вдячністю відгукуються про отримані знання у стінах нашого університету.

Дорогі наші випускники! Дозвольте ще раз привітати вас з отриманням дипломів, побажати всіляких успіхів, гараздів і нових здобутків, кар’єрного зростання, стабільних прибутків та особистого щастя!!!

© 2024 KNTU