Гордість Національного - 2018

23 травня в Центральноукраїнському національному технічному університеті відбулося нагородження переможців традиційного щорічного конкурсу «Гордість Національного».

Нагороди вручав профспілковий комітет Центральноукраїнського національного технічного університету в рамках щорічного конкурсу "Гордість національного", метою якого є заохочення талановитої молоді, яка активно займається наукою, творчістю, спортом тощо.

Найкращими студентами факульету обліку та фінансів стали:

«Наукова гордість ФОФ» – Анастасія Калашнікова (ОА-15);

«Профспілкова гордість ФОФ» – Оксана Грушанська (ОА-14);

«Творча гордість ФОФ» – Аліна Капуста (ОО-17).

Такому відзначенню передувала кропітка і старанна праця, креативний і творчій підхід, наполеглевість у навчанні та бажання досягати нових знань і творчої самореалізації!

Особливо приємно, що ще один студент третього курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Максим Петленко, окрім гарних результатів у навчанні, спорті, опануванні іноземних мов, ще й активний громадський діяч та волонтер! Про це свідчить відзнака його Головою Кіровоградської ОДА почесною Подякою за роботу у Товаристві Червоного Хреста!

Викладачі кафедри аудиту та оподаткування щиро вітають наших найдостойніших студентів та бажають нових перемог, звершень і досягнень! Ми вас завжди підтримаємо, направимо у правильне русло та всіляко допоможемо, адже наші студенти – молода економічна еліта України.

© 2024 KNTU