Ми на AgroExpo 2016

29.09 – 01.10.2016 р. викладачі кафедри аудиту та оподаткування разом зі студентами відвідали Міжнародну агропромислову виставку з польовою демонстрацією техніки та технологій «AgroЕxpo-2016».

На виставці були представлені експозиції вітчизняних та зарубіжних брендів у павільйоні та на відкритих майданчиках на площі понад 75000 м², відбулися демонстраційні покази техніки та технологій на полігонах виставкового комплексу. У рамках спеціальних заходів, бізнес-форумів, профільних семінарів розглядалися як глобальні проблеми розвитку економіки, агробізнесу, інвестицій, так і вузькоспеціалізовані питання функціонування вітчизняного АПК.

На «AgroЕxpo-2016» працював Всеукраїнський освітній ярмарок, де свої наукові потужності показали більше 20 ВНЗ, у тому числі й Кіровоградський національний технічний університет. Під час виставки майбутні випускники шкіл мали можливість ознайомитися з важливими науковими здобутками вищих навчальних закладів.

Окремим блоком в рамках «AgroЕxpo-2016» пройшов культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок» з міні-експозиціями районів, конкурсами, частуваннями, виступами творчих колективів, виставкою-продажем сувенірів, витворів народного мистецтва, продуктів харчування, товарів народного споживання підприємств місцевої промисловості та регіонів України.

© 2024 KNTU