Вручення дипломів 2016

Кожна сім’я має свої традиції. Факультет обліку та фінансів також є великою родиною, яка 1 липня влаштувала гучний концерт на честь вручення дипломів випускникам, і відмінною ознакою цього дійства було те, що його авторами (сценаристами, ведучими) були самі студенти, створивши ту теплу та позитивну атмосфери, яка завжди панує на заходах факультету обліку та фінансів.

І цьогоріч студенти підготували невелику церемонію, на якій випускники кафедри аудиту та оподаткування: бакалаври за напрямами підготовки «Облік і аудит» та «Фінанси і кредит», спеціалізація «Оподаткування»; спеціалісти зі спеціальностей «Облік і аудит» та «Оподаткування» отримали грамоти за досягнення перед факультетом.

Ведуча Настасієнко Ольга, студентський декан факультету обліку і фінансів, бакалавр зі спеціальності «Облік і аудит», староста групи ОА-12, запропонувала глядачам зробити невеличкий екскурс роками навчання у національному, де всі студенти могли згадати шлях від невпевненого у собі абітурієнта до освіченого та висококваліфікованого економіста.

Розпочався захід традиційним привітанням від декану факультету – професора Давидова Григорія Миколайовича, який надав студентам напуття на щасливе майбутнє і запросив бакалаврів продовжити освіту в магістратурі.

Вітаючи випускників, професор Григорій Миколайович Давидов висловив слова подяки їхнім батькам за те, що виховали достойних громадян України, які будуть працювати на розбудову нашої Держави. При цьому декан попросив пам’ятати: "вступаючи до дорослого життя, ви маєте підставити Україні власне плече. Якщо ж хтось із вас матиме бажання продовжити навчання в КНТУ, ми завжди будемо раді бачити вас у нашому університеті як магістрантів, або як аспірантів".

З привітаннями виступила і завідувач кафедри аудиту та оподаткування Шалімова Наталія Станіславівна.

В цьому році диплом спеціаліста зі спеціальності 7.03050803 «Оподаткування» отримали три студентки: Мерлиця Тетяна, Перкос Ольга, Шиптенко Яна. Куратор групи – кандидат економічних наук, доцент кафедри аудиту та оподаткування Фоміна Тетяна Володимирівна у своєму привітальному слові підкреслила, що спеціальність, яку отримали студентки надасть можливість їм у майбутньому розвинути свої персональні та професійні здібності і стати висококваліфікованими фахівцями в галузі оподаткування, що дозволить прискорити темпи реформування економіки регіонів України. Враховуючи те, що спеціальність «Оподаткування», відкриває випускницям кафедри аудиту та оподаткування великі перспективи, куратор побажала зайняти достойне місце в професійному житті та використати отримані знання для розбудови економіки як Кіровоградщини, так і України в цілому.

Випускниці кафедри аудиту та оподаткування за час навчання показали себе як здібні, відповідальні та талановиті особистості. Перекос Оля зарекомендувала себе як людина з нестандартним підходом до вирішення економічних завдань, що вказує на її здатність глибоко аналізувати практичні ситуації. Шиптенко Яна протягом навчання приймала активну участь у студентських круглих столах та олімпіадах, що вказує на її здатність до наукового пошуку. Мерлиця Таня, окрім навчання, приймала участь у студентському житті нашого факультету та зарекомендувала себе як творча та талановита особистість.

Також кафедра аудиту та оподаткування привітала студентів денної форми навчання, які готували та захищали дипломну роботу під керівництвом викладачів кафедри і отримали диплом спеціаліста зі спеціальності 7.03050901 «Облік і аудит»: Малюгу Олену, Щьокіну Ольгу, Рябцун Ольгу, Пугач Анастасію, Волкову Анастасію, Нестерук Віту, Невкритого Олександра.

Диплом бакалавра за напрямом підготовки «Облік і аудит» отримали 59 студентів. Куратор групи ОА-12, кандидат економічних наук, доцент кафедри аудиту та оподаткування Пугаченко Ольга Борисівна відзначила: «За період навчання протягом 4 років усі студенти проявили себе як гарні, здібні, наполегливі, талановиті та творчі особистості. Майже всі студенти займаються науковою діяльністю: приймають участь у наукових конференціях; активно спілкуються у рамках круглих столів з проблемних питань обліку, контролю, аналізу, оподаткування; готують до друку наукові статті. Крім того, більшість студентів групи залучаються до студентського самоврядування університету і активно приймають участь у підготовці до концертів та соціальних заходів факультету». Також Ольга Борисівна подякувала студентам за старанне і відповідальне відношення до навчального процесі та закликала не зупинятись на досягнутому і продовжувати навчання в магістратурі.

(на фото зліва направо: куратор – Фоміна Т.В.,
Перекос Ольга, Мерлиця Тетяна, Шиптенко Яна)

Диплом бакалавра з відзнакою отримали Гагіна Євгенія, Дигас Ірина, Корольова Анна, Крива Ірина, Настасієнко Ольга, Сокол Тетяна, Шабаров Володимир.

Привітання отримали і студенти, які отримали диплом бакалавра за напрямом підготовки «Фінанси і кредит», спеціалізація «Оподаткування».

Цей захід не був прощанням з університетом, він став своєрідним рубіконом між двома етапами життя: бакалаври неодмінно продовжать навчання на п’ятому курсі, а спеціалістам, в свою чергу, відкриваються безкраї простори української економіки.

Своєрідною "родзинкою" заходу стали ліричні мелодії флейти у виконанні десятирічної Аріни Бурлакови й пристрасне танго Анни Мухіной та Олега Бурлакова.

(на фото зліва направо:Заболотня Катерина, Гноєва Юлія,
Дигас Ірина, куратор – Пугаченко О.Б., Настасієнко Ольга,
Лисун Ірина, Цвіток Аліна)

© 2024 KNTU